Phoneclick.be logo


Welkom bij Phoneclick.be, jouw betrouwbare partner in de wereld van mobiele technologie. Bij Phoneclick.be geloven we in de kracht van connectiviteit en streven we ernaar om hoogwaardige producten en uitzonderlijke service te bieden aan onze klanten.

Ons verhaal begint met een passie voor innovatie en een diepgaand begrip van de behoeften van de moderne consument. Gedreven door deze passie hebben we ons gecommitteerd aan het leveren van de nieuwste smartphones, accessoires en gadgets van topkwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Bij Phoneclick.be gaat het niet alleen om het verkopen van producten; het gaat om het creëren van een naadloze en plezierige winkelervaring voor elke klant. Ons deskundige team staat altijd klaar om advies te geven, vragen te beantwoorden en de beste oplossingen te vinden die aansluiten op jouw behoeften en budget.

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste smartphone, een krachtige Android-telefoon of handige accessoires zoals hoesjes, screenprotectors of opladers, bij Phoneclick.be vind je alles wat je nodig hebt onder één dak.

We zijn trots op onze reputatie voor betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Ons doel is om elke klant een naadloze winkelervaring te bieden, van het moment van aankoop tot aan de after-sales service.
 

Waar staan wij voor
  • Onze klantenservice is open van maandag tot en met zondag (ook op feestdagen) van 7.00 uur tot en met 23.30 uur
  • Gratis supersnelle 24-uurs levering voor producten die direct uit eigen voorraad worden geleverd
  • Aanbieder van het grootste assortiment smartphones van de Benelux: keuze uit meer dan 500 verschillende smartphones tegen een scherpe prijs
  • Uitstekende garantie en retourafhandeling
  • Duidelijke website en orderafhandeling

Bedrijfsgegevens
Adres
Phoneclick.be
Brusselsesteenweg 613
9050 Gentbrugge
België

Contactgegevens
Telefoonnummer: +32 9 298 15 65
E-mailadres: info@phoneclick.be

BTW-identificatienummer
BE 0717.693.201

Rekeninginformatie
PHONECLICK BV
IBAN: BE17 3631 1082 0621
BIC: BBRU BE BB